Jouw branding,
ons product

Private label by Sanitien,
de ultieme combinatie

Tegenwoordig is het zaak om bij binnenkomst als eerst je handen te desinfecteren. Je wilt als bedrijf dan ook graag een goede eerste indruk maken bij je entree. Bij Sanitien staan we voor gastvrijheid en een prettige productbeleving. Daarom helpen wij bedrijven bij het realiseren van gepersonaliseerde producten voor het vergroten van de zichtbaarheid van hun eigen merk. 

Met onze private label hand hygiëne producten en luxe dispenserzuilen zorg je er als bedrijf voor dat je een relevant product aanbiedt. Volledig in jouw stijl, maar wel met de betrouwbaarheid van ons product. Onze hand hygiëne producten zijn op basis van 80% zuivere alcohol, zijn hoogwaardig in kwaliteit en design, plakken niet en zijn geurvrij.

Tegenwoordig is een dispenser zuil het eerste wat je bezoek, collega en jezelf tegenkomt bij de entree van een bedrijf. Niet gek dus dat men het vervelend vindt wanneer de dispenser te veel vloeistof geeft of wanneer er plakkerige gel uitkomt. Of dat men er zelfs voorbij loopt wanneer het niet aantrekkelijk wordt gemaakt. 

Je wilt als bedrijf natuurlijk een goede eerste indruk kunnen maken en tegelijkertijd zichtbaar zijn. Dat kan met de luxe dispenser zuilen van Sanitien en onze hand sanitiser producten, alles op basis van 80% zuivere alcohol. Als bedrijf zorg je er zo voor dat je een relevant product hebt staan welke hoogwaardig in kwaliteit is, niet plakt en geurvrij is.

Leg de nadruk op je gastvrijheid, net zoals o.a. Perfectly Basics, Kyra & Ko, Broekhuis, FCN & Expat Rentals

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Wij zorgen voor een passende oplossing

Winkelmand